32 години ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп

Сподели на:

На денешен ден 19.08.1990 година бил формиран општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп.
Општинскиот комитет во Прилеп, уште од неговото формирање па до ден денес, бил и ќе биде носител на позитивни промени, извор на практики и идеи што значат подобар живот за сите сограѓани подеднакво.

Сподели на:

Слични Објави