|

Да му помогнеме на Стефан

Сподели на:

Стефан прилепчанче кое боледува од Церебрална парализа – хемипареза на десна страна. Треба да се лекува во соседна Србија во Ниш. Самата болница гарантира дека лекувањето 95% ќе биденуспешно, но потребни ср 17.000 евра за истото. Надеж за Стефан да се излекува е безценета. Апел до сите хумани луѓе, донирајте!

Сподели на:

Слични Објави