Да помогнеме Искра да добие нов респиратор да може да дише!

Сподели на:

Малата Искра е 17 месеци и боледува од спинална мускулна атрофија па заради ретката болест Искра не може да дише без помош од респиратор, изминатиов период го користела респираторот од веќе починатиот Петар, но се расипал и во моментов Искра е во Систина каде користи тамошен респиратор. Апелираме до сите хумани луѓе да донираат за малата Искра да добие респиратор кој кошта 10000 евра.

Линк за донации од Ecrowd Medical:

https://ecrowd.mk/projects/ca3920ff-92f8-4c80-b830-f13ee90b5ec5?fbclid=IwAR1wbBpiem0aE_cesAf_ui4UxiwYOQqL89SUIGNfWOvmElSVRHRKmL8jkM8

Сподели на:

Слични Објави