Прилепчани на полноќ во црква го чекаа Христовото Воскресение (фото)

Сподели на:

Традиционално Христијански како и секоја година така и оваа Прилепчани за полноќ према Велигден се упатија кон црквите и Христијанските храмови и го чекаа Христовото воскресение. Нашата редакција направи фотографии од храмот.

Сподели на:

Слични Објави