| |

Се е спремно на плоштадот во Прилеп, се чека почетокот на историскиот натпревар Македонија – Португалија

Сподели на:

Општина Прилеп организира заедничко следење на историскиот натпреван Македонија-Португалија, на кој со победа Македонија ќе игра на Светското Првенство во Катар оваа година. Од фотографијата се гледа дека се е спремно платното, знамето останува да бидете дел од атмосферата пред камената бина на плоштадот Александрија во Прилеп. Да навиваме заедно, за Македонија! Во 20:30 часот Плоштад Александрија Прилеп!

Сподели на:

Слични Објави