|

Заедно патуваа низ цел свет и за жал не стигнаа на последната дестинација

Сподели на:

Бразилскиот инфлуенсер и неговиот златен ретривер патуваа заедно низ цел свет со неговата Буба и снимаа влогови. На патувањето од Бразил до Аљаска направиле сообраќајна несреќа во Орегон и загинале инфлуенсерот и неговиот миленик златен ретривер.

Сподели на:

Слични Објави