Жаре Бербер на роденденот на КИНО!

Сподели на:

Утре Петок 06.05.22 КИНО kitchen & bar одбележува една година и со таа цел организира роденденска забава со Жаре Бербер. Во целост ви ја претставуваме и објавата на социјалните мрежи доколку сеуште не сте резервирале можите да се јавите на 072314643 или на Facebook Instagram во порака.

📣Дами и Господа, задоволство ни е да ве поканиме на Роденденот од КИНО kitchen & bar, славиме една година забави, една година вкусни оброци, една година угостителско уживање, една година урбан и модерен простор во срцето на Прилеп, една година КИНО🎞 Еве уште една прилика подобро да се запознаеме и да се дружиме, заедно со Жаре Бербер и Галама 18+ , а за загревање Бендот со Мартин, ќе ни преставува чест да бидеме славеници на Роденденот кој ви гарантираме дека ќе биде за паметење 🎉
За резервации во порака или 072314643❗️

Сподели на:

Слични Објави