|

CLASSICO BAND направија одлична забава во КИНО (ВИДЕО и ФОТО)

Сподели на:

Овој Петок во КИНО kitchen & bar имаше забава за која долго ќе се зборува во Прилеп, за збавата беа задолжени CLASSICO BAND кој беа на висина на задачата. Погледнете мал дел од забавата…

Сподели на:

Слични Објави