|

ESCAPE BAND, млади професионалци кои ја освојуваат Македонската публика

Сподели на:

ESCAPE BAND се млади музичари кои неуморно се трудат да ја забавуваат публиката во угостителските објекти ширум Македонија, па така можат да се пофалат на доста букирана агенда за наредните 2 месеци. Успешната приказна ја сочинуваат Кристијан од Берово, Драгана од Кочани и Тони од Демир Капија, интересно е тоа можеби и приметивте дека сите се од различен град во источна Македонија, но тоа ги прави уникатни и им овозможува полесно да стигнат до нив обожавателите и менаџерите на клубовите каде треба да настапуваат. Ги споило средното музичко училиште во Штип каде тројцата и се школувале. Кристијан е фронтменот на бендот кој секогаш е енергичен на настапите, Драгана е женскиот вокал со уникатна боја на гласот, а Тони е на клавијатури, тој што го исполнува бендот да звучи како што треба. Од дечките добивме неколку информации за нивните настапи доколку сакате да ги слушнете и да се забавувате на нивниот настап во Прилеп настапуваат во КИНО kitchen & bar и GOOD FELAS, во Берово во Калипсо и во Refresh cafe, во Делчево во Пинк Пантер, во Ресторан Тропик Пехчево исто така имаат настап и во соседна Бугарија во Софија.

Сподели на:

Слични Објави