|

Христијан Мицкоски на Пиво Фест Прилеп (фото)

Сподели на:

Втората фестивалска вечер на Пиво Фест, “Prilep Beer Weekend”, помина во најдобро светло, посетители од цела Македонија, Прилеп овие три денови е центар на забавата и ноќниот живот. При посетата на Прилеп на Пивофестот беа гости и претседателот на ВМРО -ДПМНЕ Христијан Мицкоски, како и потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски. Претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп Дејан Проданоски и прилепскиот градоначалник Борче Јовчески, како домаќини ги пречекаа гостите.

Сподели на:

Слични Објави