КИНО kitchen & bar со богата музичка програма и овој викенд

Сподели на:

Петок 18.03 YU ROCK со THE FOUR
Сабота 19.03 DaCapo Band
За резервации во порака на Facebook страната на КИНО или DM на Instagram

Сподели на:

Слични Објави