| | |

Маскенбал за прочка и во КИНО kitchen & bar Прилеп (видео)

Сподели на:

Прочка 2022, после 2 години карневалот се враќа во полн сјај. Во програмата за карневалот гостуваа и групата Фолтин во центарот на Прилеп, но и кафулињата и рестораните не беа ништо помалку богати со музичка програма и забави под маски, па така издвојуваме забава под маски со DaCapo Band во КИНО kitchen & bar. (видео)

маскенбал

Сподели на:

Слични Објави