|

Мелфест 2022 и after party во КИНО

Сподели на:

Како и секоја година Мелфест ќе се одржи и овој пат во НУЦК Марко Цепенков во Прилеп оваа година музичката програма ќе ја предводат Игор Џамбазов, Ламбе Алабакоски, Ристо Самарџиев, Андријана Јаневска и многу други Македонски музички ѕвезди. Но забавата не завршува тука, после фестивалот забавата продолжува КИНО каде заедно со вас ќе се забавуваат и пеат и артистите. Бидете дел од утрешната забава после Мелфест во КИНО со најголемите имиња од Македонската музичка естрада.
Утре четврток од  21:30 часот КИНО kitchen & bar
За резервации во порака на Facebook страната или DM на Instagram

Сподели на:

Слични Објави