|

MODERATO BAND во КИНО kitchen & bar Прилеп

Сподели на:

Вечерва Петок 11.03.2022 г. во КИНО Kitchen & bar Прилеп настапуваат MODERATO BAND од Кавадарци, доколку сеуште не сте одлучиле каде вечер, тогаш ви ја препорачуваме оваа забава.

Во прилог ви прикажуваме ковер верзија на неколку изведби на MODERATO BAND на YouTube, погледнете го видеото!

Сподели на:

Слични Објави