Мото собир оваа Сабота во Прилеп

Сподели на:

Сабота 20 Мај ќе се одржи мото собир во Прилеп во организација на МК Рисови и Општина Прилеп, моторџии од цела Европа ќе земат учество на дефилето кое ќе започни во 19 часот, потоа ќе следува забавен дел со неколку рок бендови. Организатороте ги покануваат сите љубители на мотори, журка и пиво да присуствуваат на мото собирот на камената бина во центарот на Прилеп.

Сподели на:

Слични Објави