Роденденска забава на КИНО со Жаре Бербер низ фотографии

Сподели на:

Петокот беше одбележан со роденденот на КИНО kitchen & bar Прилеп каде специјален гостин на вечерта беше Жаре Бербер, со неговиот бенд се погрижија забавата да кулминира а екипата на kotlina.mk успеа да ги улови скоро сите гости и моментите да ги преточи во фотографии….

Сподели на:

Слични Објави