|

Жељко Самарџиќ за Дејан (фото)

Сподели на:

Балканската музичка ѕвезда Жељко Самарџиќ одржа хуманитарен концерт во Прилеп за помош на мaлиот Дејан Најдоски од Прилеп. Имено малиот Дејан има аутизам, досега успешно помина повеќе третмани со матични клетки во болница во Турција. Сега за подобрување на неговото здравје и понатаму му сме потребни.

Концертот се одржа вчера 19-ти март со почеток во 20 часот во Универзалната сала во Прилеп (сала на Тутунски комбинат), каде Самарџиќ настапи заедно со македонските изведувачи Јоце Панов и и прилепчанец Филип Николоски. Во прилог ви ги прикажуваме дел од моментите од концертот низ слики:

Сподели на:

Слични Објави