Градски превоз Прилеп со известување

Сподели на:

ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!!
Поради работа на ЈКП Водовод и канализација на улица Војводинска, Линијата со број 2 ќе има измена во возниот ред до отстранување на проблемот. Трасата на движење ќе биде следна: Од Факултет до ООУ БЛАЖЕ КОНЕСКИ и назад по ул. Марксова кон Ластрада центар, а додека од Ридтекс до Нова Автобуска по ул.Егејска по ул. Марксова до Факултет.
Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
Автобуски Градски Превоз

Сподели на:

Слични Објави