ЈКП “Водовод и канализацја” Прилеп со соопштение до јавноста за актуелните активности кои ги превземаат

Сподели на:

Од ЈКП “Водовод и канализацја” Прилеп со соопштение до јавноста за актуелните активности кои ги превземаат. Во рамките на неделните тековни активности реализирани се повеќе активности од кои ги издвојуваме следниве:
Лоцирање на дефект на водоводна линија со Геофон на ул. “Никола Тесла” Обележување на куќни приклучоци на водоводна линија со Тракер на ул.” Кузман Јосифовски- Питу”
Извршена е контрола и санација на капак тежок тип на улиците “Јоска Јорданоски” и “Александар Македонски”
Промена на сливник решетка на ул. “Александар Македонски”
Поврзување на фекална канализација на ул. “Панко Брашнаров”ЈКП Водовод и канализација Прилеп продолжува со активности со единствена цел, а тоа е зголемување и подобрување на квалитетот на услугите за водоснабнување на територија на град Прилеп и населените места.

Сподели на:

Слични Објави