ЈП Градски превоз Прилеп со важно известување!

Сподели на:

ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!

Јавниот Градски Превоз при ЈПзаПУП Прилеп ги информира сите корисници на Јавниот Градски Превоз дека почнувајќи од 03.04.2022г.(недела), ќе изврши промена на времето на сообрајќање на автобусите на ВОНРЕДНАТА (неделна) ЛИНИЈА од 2 часа на 1 час.
Последното тргнување од Нови Гробишта ќе биде во 12:30 часот.
Распоредот на тргнување на автобусите од почетните постојки ќе биде следниот:

  1. Хотел Салида: 06:30, 07:30, 08:30, 09:30 , 10:30, 11:30.
  2. Нови Гробишта: 07:30, 08:30, 09:30, 10:30, 11:30, 12:30.

НАПОМЕНА: Оваа промена нема да важи за неделите односно деновите во државен празник кога истовремено е верски празник кога времето на сообраќајње на автобусите ќе биде продолжено за 2 часа односно последен автобус кој ќе тргнува од Н.Гробишта ќе биди во 14:30 часот .

Со почит
Автобуски Градски Превоз

Сподели на:

Слични Објави