|

МОЛЕБЕН НА ПОЧЕТОКОТ ОД НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА ВО ЦРКВАТА СВ.ПЕТКА ТОЧИЛА

Сподели на:

МОЛЕБЕН НА ПОЧЕТОКОТ ОД НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА. Почитувани родители и ученици, на 31.08.2023 година (четврток) во храмот „Св. Петка“ – Точила, ќе се служи молебен канон за благословување на новата училишна година со почеток во 08:30 часот.„Оставете ги децата да доаѓаат кај Мене… зашто на таквите е Царството Божјо“ (Марко, 10, 14).

Сподели на:

Слични Објави