Од утре до 20 јули затворена делницата Демир Капија – Давидово

Сподели на:

Од утре до 20 јули затворена за сообраќај делницата Демир Капија – Давидово

Од утре до 20 јули ќе биде затворена за сообраќај делницата Демир Капија – Давидово, во периодот од 10:00 до 16:00 часот.Како што соопшти АМСМ, делницата ќе биде затворена за сообраќај поради асфалтирање.

Сподели на:

Слични Објави