Денес РК Прилеп ќе игра со РК Пролет во Прилеп

Сподели на:

Денес (02.04.2022) со почеток од 18:00 часот во Прилеп гостува тимот на Пролет!
Шанса за момците на Горан Кузманоски да ја остварат првата победа во плеј-аутот.
Судии на натпреварот ќе бидат браќат Методија и Михајло Илиевски од Битола, делегат Игор Огненов.
Натпреварот ќе можете да го проследите на следниот линк ➡️

Сподели на:

Слични Објави