Дијамантот Елмас во Милан, а Ребиќ во Наполи

Сподели на:

Нашиот дијамант, репрезентативец Елиф Елмас и хрватот Ребиќ можно е да бидат заменети како трампа измеѓу Милан и Наполи. Тренерот на Милан, Пиоли е заинтересиран за Елмас и неговите квалитети, а пак Наполи е силно заинтересиран за Ребиќ. Трампата ја обзнани Калчомеркато.

Сподели на:

Слични Објави