Горан Пандев за натпреварот со Италија: Се надевам на победа

Сподели на:

Во едно интервју за италијанските навивачи беше прашан кој ќе победи на натпреварот Македонија – Италија и тој изјави:

„Се надевам Македонија, ќе навивам. Но, сепак знам дека ќе биде тврд и тежок натпревар во кој може се да се случи“, одговори Пандев.

Сподели на:

Слични Објави