Леао потпиша за Милан до 2028

Сподели на:

Официјално, потврдено. Рафаел Леао потпиша нов долгорочен договор со Милан со важност до јуни 2028 година. Ослободителна клаузула од 175 милиони евра. Плата од 5 милиони евра нето годишно плус 2 милиони евра дополнителни додатоци и потпис. Огромен договор за Милан бидејќи претходниот договор требаше да истече во јуни 2024 година.

Сподели на:

Слични Објави