Засадени 37 садници во ООУ Гоце Делчев
|

Засадени 37 садници во ООУ Гоце Делчев

Учениците од ООУ Гоце Делчев Прилеп засадија 37 садници во кругот на училиштето Со љубов кон природата Природата дарува љубов, живот, убавина и задоволства за нашата душа и мил поглед за нашите очи. Сепак за да ја имаме убава природата треба да ја чуваме и негуваме, да ја штитиме и да не ја уништуваме. Таа…

Општина Демир Хисар во соработка со ЈКП „Комуналец“, спроведе активност за расчистување на диви депонии во Демир Хисар

Општина Демир Хисар во соработка со ЈКП „Комуналец“, спроведе активност за расчистување на диви депонии во Демир Хисар

Општина Демир Хисар