| |

Градоначалникот на Ресен на средба со Конзулот на Република Косово

Сподели на:

Во текот на вчерашниот ден Градоначалнкот на Општина Ресен Јован Тозиевски оствари средба со Генералниот Конзул на Република Косово во Струга г-дин Агим Красниќи, при што беше разговарано во врска со актуелната економска и политичка ситуација во државава, како и состојбата во регионот и актуелните случувања во светот.

Во продлжение ви ја прикажуваме и објавата на Градоначалникот на социјалните мрежи:

Сподели на:

Слични Објави