Анализа на пратеничката Лашкоска на закон за финансиска дисциплина

Сподели на:

На денешната собраниска седница продолжи актвината блокада на собранието од страна на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, на седницата зема збор и пратеничката Ана Лашкоска која имаше своја анализа на законот финансиска анализа.

Исто така и на социјалните мрежи истакна дека: Закон за финансиска стабилност, исклучително потребен, особено во услови кога државата тоне, а долгот достигнува до 63%.
Но, искуството кажува оти оваа власт носи закони кои ни сама не ги почитува.

Во продолжение ви ја прикажуваме целосната изјава на пратеничката Лашкоска:

Сподели на:

Слични Објави