Антикорупциска не знае за случајот со Мерко, а тој е на црна листа на САД

Сподели на:

Антикорупциската комисија вели дека не знае ништо за случајот со Мерко, велат од ВМРО-ДПМНЕ.-Обвинителството вели дека нема целосни информации за Мерко. Премиерот Ковачевски вели дека нема информации за Мерко.Од ДУИ велат дека немаат информации за случајот со струшкиот градоначалник. А, Мерко е на црна листа за криминал и корупција.Прашањето е работи ли нешто оваа власт и за што земаат пари овие луѓе и институции?, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

Сподели на:

Слични Објави