АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА ВО ДОЛНО СРПЦИ ОПШТИНА МОГИЛА

Сподели на:

АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА ВО ДОЛНО СРПЦИ

Денес се асфалтира една од трите улици кои општината ги реализира овој период. Инвестираме во подобри услови за живеење, ја менуваме инфраструктурната слика во општина Могила.Продолжуваме со решавање на дециниските проблеми затоа што жителите тоа го заслужуваат. Вака го најави асфалтирањето на улицата во Долно Српци Градоначалникот на општина Могила Драганчо Саботковски.

Сподели на:

Слични Објави