Автомобил излетал од кружен тек и влетал во двор

Сподели на:

Автомобил излета од кружен тек и влета во двор!

Сообраќајна несреќа се случила во Струмица кај општата болница кога автомобил ја пробил заштитната ограда од кружниот тек, минал преку тротоарот, пробил ограда од семејна куќа и завршил во двор.

Вчера околу 5:00 часот наутро на кружниот тек во Струмица се случила сообраќајна несреќа во која за среќа нема потешко повредени.

Сподели на:

Слични Објави