Беранци доби нова асфалтирана улица

Сподели на:

Деновиве Општина Могила има вистинска градежна офанзива, после асфалтирањето во Долно Српци, денес се асфалтира и во Беранци,уште една од трите улици кои се реализираат заедно со Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион.

Градоначалникот изјави дека со голем мотив продолжува да се ангажира за добивање уште повеќе вакви проекти во сите населени места, со кои се подобрува пристапноста и движењето на жителите на Општина Могила.

Сподели на:

Слични Објави