Биле во врска и го уценувала да не им каже на неговото семејство

Сподели на:

Според извори од МВР во 2022 година, И.И(33) и М.И (31), двајцата од Јегуновце уценувале жител на Гостивар дека експлицитно видео, разговори и разменетите пораки со неговата љубовница, ќе ги пратат на неговото семејство. Со овие уцени тие го принудиле во неколку наврати да им исплати пари. МВР поднесе кривична пријава поради постоење сомнение за сторено кривично дело „уцена”.

Сподели на:

Слични Објави