Бомба од СДСМ – ќе има предвремени парламентарни избори во Јуни!

Сподели на:

ЕКСКЛУЗИВНО – Димитар Ковачевски си даде оставка, СДСМ ќе оди на предвремени парламентарни избори!

Ова е денешната нај нова вест која ја соопштија од влада после зголемувањето на платите на функционерите за 78%, како што велат одлуката е конечна ќе има ИЗБОРИ во Јуни!

Во неколку наврати ВМРО-ДПМНЕ побара предвремени парламентарни избори, и денес нивното барање беше прифатено од Димитар Ковачевски и СДСМ. Македонија оди на избори ќе се одржат за 2 месеци од денес односно 4ти Јуни 2023 година. За повеќе детали ќе објавиме во следната објава…..

Да ве потсетиме само дека денес е 1ви Април, денот на шегата. Априлили! 🙂

Сподели на:

Слични Објави