Ченто: Како кула од карти им се руши предметот „27-ми април“, тие што го монтираа мора да одговараат!

Сподели на:

Како кула од карти им се руши предметот „27-ми април“. Стигаат пресуди дека државата, судиите и обвинителите ГИ ПРЕКРШИЛЕ ПРАВАТА НА ОБВИНЕТИТЕ, вели Јане Ченто.„Ова е само почетокот, финалето следи за многу брзо!

-„27-ми април“ е најголемиот монтиран процес во поновата македонска историја и тие што го монтираа МОРА ДА ОДГОВАРААТ! За многу брзо од денес, кога ќе имаме нормална извршна власт, кога ќе имаме нормална судска власт и нормални обвинители , предметот „27-ми април“ ќе ја добие ВИСТИНАТА И ПРАВДАТА бидејќи ние, нашите семејства и македонскиот народ заслужува да ја знае вистината. Да живее Република Македонија, порача Ченто.

Сподели на:

Слични Објави