Чудна светлина се појави во прилепско?!

Сподели на:

Чудна и невообичаена светлина се појави вчера вечер во прилепско, светлината се гледала од повисоките делови на Прилеп и била од правец на Битола. Како што не информираа читатели на нашиот портал, светлината ја приметиле околу 21 часот.

Сподели на:

Слични Објави