Дали ќе падни владата? Пратеникот Скендер Реџепи од Алтернатива ја напушта пратеничката група

Сподели на:

Пратеникот Скендер Реџепи од Алтернатива ја напушта пратеничката група на партија и во иднина ќе делува како независен пратеник. И за оваа одлука официјално го извести собранискиот спикер, Талат Џафери.

Сподели на:

Слични Објави