Дали Таче е во посета на Еурокомпозит? Дали ќе им ги реши проблемите на вработените?

Сподели на:

Дали денес во не најавена посета на фабриката 11ти Октомври Еурокомпозит во Прилеп дојде Димтар Ковачески? Забележавме владини возила меѓу кои и владиниот Мерцедес во кругот на фабриката. Прашуваме дали ќе им ги реши проблемите на вработените? Дали ќе им ја покачи платата за 78%? Дали конечно Еурокомпозит ќе им ги исплати платите и придонесите на вработени?

Сподели на:

Слични Објави