Демир Хисар доби нов асфалт на неколку улици во општината

Сподели на:

Градоначалникот на Општина Демир Хисар Никола Најдовски се пофали со ново асфалтирани улици во двете населени места Слепче и Света во Општина Демир Хисар. Исто така истакна и дека ќе продолжи со асфалтирање и рехабилитација на улиците низ цела општина.

Сподели на:

Слични Објави