Демонстрантите ја пробија огрдата пред Собранието и владата (фото)

Сподели на:

Демонстрантите од пред Владата се стационираа пред Собранието.

Демонстрантите ја пробија огрдата пред Собранието и сега протестираат во дворот на истото.

Револтот кај македонските граѓани изби откако македонските власти најавија дека францускиот предлог со кој што се ништат Македонците како нација за нив бил прифатлив.

Протестите тераат веќе трет ден, а се кампува и пред Владата.

Сподели на:

Слични Објави