Дојава за наводно поставена бомба во Народна банка

Сподели на:

Предмалку добивме информација дека имало дојава за наводно поставена бомба во Народна банка .

МВР е на терен и наскоро ќе известеле за ситуацијата во НБРМ.

Од очевидци : “Врие полиција околу зградата,, – според непотврдени информации се проверува дали дојавата за бомба е лажна.

Сподели на:

Слични Објави