Две лица приведени за опожареното возило во Прилеп

Сподели на:

За сторено кривично дело – предизвикување општа опасност, вчера биле приведени две лица В.Б (34) и Д.М (22) и двете лица од Прилеп.

Лицето Д.М (22) на 19.12.2023 година, со лесно запалива материја го запалил возилото во сопственост на Б.М (50), за што добил финански средства од лицето В.Б. МВР работи на комплетно радветлување на случајот.

Сподели на:

Слични Објави