Ексклузивна вест! Полицијата се поднови со чизми!

Сподели на:

Во магацините на МВР, врз основа на потребите на Министерството за внатрешни работи, согласно планот за материјално-техничко унапредување на условите за работа на полициските службеници, вклучително и специјалните единици на МВР, деновиве пристигна набавката од 8550 високи специјални чизми со врвен квалитет изјавија од МВР.

Сподели на:

Слични Објави