Физичка пресметка во познато кафуле во Прилеп

Сподели на:

На ден 28.10.2023 околу 19 часот било пријавено дека има физичка пресметка во познато кафуле во Прилеп во населба Точила, лицето Б.Р (23) од Прилеп дал исказ дека бил физички нападнат од В.Т (43) во угостителскиот објект во населба Точила. Кај лицето Б.Р констатирани се телесни повреди во предел на главата од страна на дежурен лекар во прилепската болница.

Физичка пресметка
Сподели на:

Слични Објави