Физички нападнат жител на с. Ропотово пред Прилепската болница

Сподели на:

Денес 16.05.2022 година Б.А од село Ропотово пријавил во МВР дека бил физички нападнат од пет лица од с. Ропотово пред Прилепската болница, за време на настанот му го оштетиле и автомобилот. Од МВР изјавија дека превземаат мерки за расчистување на настанот.

Сподели на:

Слични Објави