ГИ ИЗВАДИЈА ОД КОЛА, ПА ГИ ЛЕГНАА И ДРЖЕА ЗА ВРАТ НА АСФАЛТОТ

Сподели на:

Тензична снимка од тепачка која се случила синоќа во центарот Куманово

На видеото се гледа како две лица излегувајќи од бел автомобил напаѓаат други две лица во автомобил паркиран пред нивниот.

Едното од лицата држи друго лице на автомобилската врата тепајќи го. Се слушаат и пцовки на албански јазик. Не е познато зошто настанала тепачката и дали настанот е пријавен во полиција.

Сподели на:

Слични Објави