Голем пожар кај Маркови кули Прилеп

Сподели на:

Голем пожар избувна вечерва во пределот на Маркови кули и месноста “заград,,. Пожарот се гледа и од центарот на Прилеп, се приметува огнена стихија од зад крстот на Маркукуле. Против пожарните екипи од Прилеп се излезени на терен и го ставаат под контрола пожарот и како што не информираа пределот кој е зафатен од пожарот е ниско стеблест предел.

Сподели на:

Слични Објави