Голема поддршка за Јане Ченто во Прилеп

Сподели на:

После вчерашното излегување на Јане Ченто на прв слободен викенд после 6 години во затвор, осуден за настаните од 27ми Април 2017 година. Јане доби голема поддршка овие два денови во Прилеп и се сретна со голем број на прилепчани меѓу кои и Претседателот на совет на Прилеп Дејан Проданоски, Градоначалникот Борче Јовчески, претставници на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, членови на патриотските здруженија.

Сподели на:

Слични Објави