|

Градоначалникот и Претседателот на совет им го честитаа 8ми Март….

Сподели на:

Градоначалникот на Општина Прилеп Борче Јовчески и Претседателот на совет Дејан Проданоски им го честитаа 8ми март на понежниот пол од советот на Општина Прилеп со желби за уште поголем успех во нивните кариери.

Сподели на:

Слични Објави